Logo.fi

Kattokulma on vuonna 2010 toimintansa aloittanut lahtelaisyritys. Kokemusta meillä on yli 10 vuoden ajalta huopa-, pelti-, konesauma-, profiilikatto- ja tiilikattoremonteista. Urakoiden yhteydessä toimitamme myös tarvittavat kattoturvatuotteet, vesikourut sekä piipunpellitykset. Peltisepäntyöt, kuten konesaumakatot ja piipunpellitykset ovat erikoisosaamistamme. Olemme toteuttaneet myös omakotitalourakoita alusta loppuun saakka. Meiltä onnistuu siis niin katto- kuin keittiöremontit Lahdessa ja lähialueilla pääkaupunkiseutua unohtamatta. Saat meiltä myös kodin pintaremontit kaikille näille alueille, ammattitaitoisesti toteutettuna. Meiltä onnistuvat niin pohjatyöt kuin viimeistelytkin.

Toiminta-alueemme

Kattokulma toimii pääasiassa Lahdessa ja Lahden lähialueilla, kuten Hollolassa, Hartolassa, Iitissä, Kärkölässä, Orimattilassa, Padasjoella, Sysmässä, Nastolassa, Kouvolassa sekä Heinolassa. Lisäksi meiltä saat palveluita pääkaupunkiseudulle, kuten Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Riihimäelle, Kirkkonummelle, Nurmijärvelle, Vihtiin, Mäntsälään, Porvooseen, Tuusulaan ja Sipooseen. Kysy myös mahdollisuudesta toteuttaa remontti muille alueille.

Nivan Kattokulma - luotettava kumppanisi laadukkaaseen kattoremonttiin Lahdessa

Jos etsit luotettavaa ja laadukasta yritystä kattoremonttiin Lahdessa, etsi Nivan Kattokulmaa. Kokeneista ammattilaisista koostuva tiimimme on omistautunut tarjoamaan laadukkaita remonttipalveluita, joilla varmistetaan kattosi pitkäikäisyys ja kestävyys.

Laadukasta ammattitaitoa, johon voit luottaa

Me Nivan Kattokulmassa ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että katto on kestävä ja hyvin huollettu. Siksi käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja uusimpia tekniikoita varmistaaksemme, että kattoremonttisi on korkeatasoinen. Ammattitaitoiset ammattilaisemme pyrkivät intohimoisesti tuottamaan huippuosaamista ja varmistamaan täydellisen tyytyväisyytesi.

Räätälöityjä ratkaisuja kattoremontin tarpeisiisi

Tiedämme, että jokainen kattoprojekti on ainutlaatuinen ja otamme räätälöidyn lähestymistavan vastaamaan erityisvaatimuksiasi. Tiimimme arvioi yhdessä kanssasi kattosi kunnon, tunnistaa mahdolliset ongelmat ja kehittää räätälöidyn ratkaisun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

Ammattitaitoinen ja luotettava palvelu

Olemme ylpeitä maineestamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, ja pyrimme aina saamaan projektit valmiiksi ajallaan ja budjetin puitteissa. Voit luottaa siihen, että tarjoamme korkealaatuista ammattitaitoa ja stressitöntä kokemusta.

Ota yhteyttä tänään

Tarvitsitpa sitten täydellistä kattoremonttia tai vain joitakin korjauksia, Nivan Kattokulma on yritys, jolle kannattaa soittaa. Tiimimme on valmis auttamaan sinua kaikissa kattotarpeissasi. Ota yhteyttä jo tänään ja varaa aika konsultaatioon ja koe sitoutumisemme laadukkaaseen lopputulokseen omakohtaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä lisätietoa mm. seuraavista työsuorituksista: pohjatyöt, korjaustyöt, pellitys, viimeistely, pientyöt, huoltokorjaukset, omakotitalourakat, kerrostalourakat, rivitalourakat, luhtitalourakat, yritysten urakat, avaimet käteen -palvelu, piipunpellitykset, peltisepäntyöt, kattoturvatuotteet, konesaumakatto, keittiöremontti, sisutustyöt, kodin maalaus, tapetointi, lattian vaihto, harjakatto, aumakatto, tasakatto, pulpettikatto, huopakatto, tiilikatto, kattoturvatuotteet, lumiesteet, räystäät, peltikatto, kattoremontti Lahti ja lähialueet (Hollola, Hartola, Iitti, Kärkölä, Orimattila, Padasjoki, Sysmä, Nastola, Kouvola ja Heinola) sekä pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Järvenpää, Riihimäki, Vihti, Tuusula, Sipoo, Mäntsälä ja Vihti).

;

©Copyright 2024

https://www.nivankattokulma.fi