Logo.fi

Tietoturvaseloste

Johdanto

Nämä ehdot koskevat Nivan Kattokulman verkkosivuston käyttöä. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt nämä ehdot kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy näitä ehtoja tai osaa niistä, et saa käyttää verkkosivustoamme.

Immateriaalioikeudet

Ellei toisin mainita, me tai lisenssinantajamme omistamme verkkosivuston ja verkkosivustolla olevan materiaalin immateriaalioikeudet. Kaikki immateriaalioikeudet on pidätetty.

Verkkosivuston käyttölupa

Voit katsella, ladata sivuja verkkosivustolta vain välimuistitarkoituksiin ja tulostaa niitä omaan henkilökohtaiseen käyttöösi jäljempänä ja muualla näissä käyttöehdoissa esitettyjen rajoitusten mukaisesti.

Et saa:

  • Julkaista uudelleen tämän verkkosivuston materiaalia (mukaan lukien uudelleenjulkaisu toisella verkkosivustolla).

  • Myydä, vuokrata tai muutoin alilisensoida verkkosivuston materiaalia. jäljentää, monistaa, kopioida tai muulla tavoin hyödyntää verkkosivustollamme olevaa materiaalia kaupallisessa tarkoituksessa.

  • Muokata tai muutoin muuttaa verkkosivuston aineistoa.

Vastuun rajoitukset

Emme ole sinulle vastuussa tämän verkkosivuston sisällöstä, käytöstä tai muusta tämän verkkosivuston yhteydessä tapahtuvasta käytöstä:

Linkit muihin verkkosivustoihin

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joita emme ylläpidä tai valvo. Emme ole vastuussa minkään linkitetyn verkkosivuston sisällöstä tai käytännöistä. Käynnistät tällaisen verkkosivuston täysin omalla vastuullasi.

Muutokset näihin ehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä hyväksyt päivitettyjen ehtojen noudattamisen.

Sovellettava laki ja toimivalta

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakeja ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ja näihin ehtoihin liittyvät riidat kuuluvat Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

;

©Copyright 2024

https://www.nivankattokulma.fi