Logo.fi

Huoneistoremontit - Kodille uusi ilme

Tarjoamme laadukkaita huoneistoremontteja Lahden alueella

Remontoimalla lattian ja seinät saat ihmeitä aikaan. Onnistutaan yhdessä tekemään unelmaremontti. Meiltä saat ammattilaisen toteuttamaan unelmasi

huoneistoremontti

Sisällysluettelo

Huoneisto- ja lattiaremontit: Kodille uusi ilme

Pintaremontti on kodin asumisen viihtymisen kannalta tärkein remonttisi. Vaikka kiirettä remontille ei vielä ole, sen ajankohtaa kannattaa jo hyvissä ajoin miettiä, sillä suunnitteluun on hyvä varata riittävästi aikaa. Laadukas pintaremontti nostaa tutkitusti kodin arvoa suhteessa remontin kustannuksiin kaikista eniten. Joten älä epäröi ottaa meihin jo ajoissa yhteyttä.

olohuone.png.jpg

Näin remonttisi etenee helpoiten, soita ja pyydä tarjous

Mikäli edessä on mahdollinen pintaremontti, kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Me teemme teille maksuttoman kartoituskäynnin, jonka yhteydessä voidaan suunnitella jo alustavasti materiaalivalintoja, aikataulua yms. Teemme aina kirjallisen tarjouksen/hinta-arvion asiakkaan toiveita kuunnellen. Kun remontin ajankohta varmistuu ja kaikki valinnat on tehty, tarjous tarkennetaan vielä vastaamaan sen hetkistä tilannetta.

computerplan.pgn.jpg

Pintaremontin vaiheet

Valmistelutyöt ja purkaminen

Ennen varsinaista remonttia pitää tehdä yllättävän paljon valmistelutöitä. Varsinkin jos asunnossa asutaan samalla, tähän voi kuulua tavaroiden järjestyä, siivousta, materiaalivalintoja, tilapintojen mittaamista, työkalujen roudaamista, pölyltä suojaamista. Vasta kun kaikki valmistelut on tehty, kannattaa aloittaa varsinaiset purkutyöt: vanhan lattian tai seinäpintojen purkaminen, pintojen tasoitus ja pohjatyöt. Purkamisen jälkeen on tärkeää viedä jätteet saman tien kaatopaikalle ja siivota pahin pöly ja lika pois.

Vanhan seinä- tai lattiapinnan tasoitus ja oikominen

Monelle saattaa tulla halu tässä kohtaa oikaista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kun lattia tai seinä on purettu, ei sen oikomiseen käytetty raha oli suhteessa remonttiin kovin suuri. Mitä voisi olla häiritsevämpää kuin jos uusi lattia "pumppaa" tai narisee, kun pohjatyö ei ole tehty kunnolla.

lattianoikomien.png.jpg

Materiaalien asennus

Materiaalien asennus tai maalaustyöt aloitetaan aina ylhäältä alaspäin. Ensin katon maalaus, sitten seinät ja mahdolliset keittiön tai kaapistojen asennukset. Vasta kun kaikki seinälle asennettavat materiaalit ovat paikalla, kannattaa asentaa lattia. Tämän takia on erityisen tärkeää, että kaikki on suunniteltu kerralla valmiiksi. Kaikki lika ja pöly, joka on valmiilla lattiapinnalla, lisää turhaa siivoustyötä ja naarmuttaa uutta lattiaa.

Viimeistely ja siivous

Kun uudet pinnat ovat paikallaan, teemme tarvittavat viimeistelytyöt, kuten listoitukset ja silikonien vedot yms. Samalla siivoamme imuripuhtaaksi paikat ja varmistamme, että kaikki toimii niin kuin pitääkin ja työn jälki on laadukasta.

2017-04-24 01.18.05.jpg

Takuu ja tyytyväisyys

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme remontillemme kahden vuoden takuun, joten voit olla varma, että työmme kestää aikaa. Olemme myös valmiita käymään läpi remontin kanssasi ja varmistamaan, että olet tyytyväinen lopputulokseen, vasta tämän jälkeen lähetämme laskun.

Remontin hintaan vaikuttavat tekijät

Remontin hintaan vaikuttavat monet tekijät, jotka osaamme arvioida kartoituksen yhteydessä. Hintaan vaikuttaa muun muassa vanhat materiaalit, tilojen koko ja muoto yms. Lisäksi hintaan vaikuttaa mahdolliset oikaisu- ja pohjatyöt, vauriokorjaukset sekä mahdollinen asbestinpurku.

Hanki kotitalousvähennys

Remontin teettäminen oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä. Anamme asiakkaalle remontin jälkeen kotitalousvähennystodistuksen, jolla vähennystä haetaan. Sisäremonteissa kotitalousvähennys on 40 % ammattilaisen tekemästä arvonlisäverollisesta työstä. Vähennys on hyvä helpotus veroihin, ja sitä voi hakea myös vapaa-ajan asuntoon. Vähennystä haetaan joko heti ilmoittamalla se verokortille tai veroilmoituksessa, jolloin se huomioidaan joko palautusten tai jäännösveron määrässä.

Näin saat kotitalousvähennystä kattoremontistasi

Kotitalousvähennystä voi hakea pintaremonttia varten maksimissaan kaksi henkilöä samasta taloudesta. Maksimimäärä on 2250 euroa per henkilö, joka hyödynnetään remontin työnosuudesta. Kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu myös takautuvasti. Pintaremontti on kodin perusparannusta, tai se voidaan mieltää myös vuosikorjaukseksi.

Lyhyesti mitä olemme tehneet

;

©Copyright 2024

https://www.nivankattokulma.fi