Logo.fi

Laadukkaat Piipunpellitykset Lahden Alueella

Kattokulmalta Asiantuntevat Asennuspalvelut

Kattokulma tarjoaa piipunpellitysten asennusta Lahdessa, suojaten piippusi sääolosuhteilta. Valitse kestävä ja esteettinen ratkaisu piipullesi.

piipunpellitykset

Yli kymmenen vuotta rakennusurakointia

Kattokulma on Lahtelainen remonttiyritys, joka tarjoaa laadukkaita piipunpellityspalveluita. Yrityksemme ammattitaitoiset peltisepät tekevät yksilölliset, tyylikkäät ja korkealaatuiset piipunpellitykset toiveidesi mukaan. Piipunpeltien valmistus kannattaa teettää ammattisepällä, joka takaa pellityksen tiiviyden ja korkeatasoisen, kestävän ja turvallisen pellityskokonaisuuden.

Haluamme tarjota laadukkaita peltisepäntöitä

Piipunpellitys on tärkeä osa rakennuksen suojauksessa. Se suojaa savuhormia kosteudelta, ajan kulumiselta ja säiden vaihteluilta. Mittatilaustyönä tehty piipunpellitys viimeistelee kerrostalon, rivitalon tai vaikka kesämökin yleisilmeen. Piipunpellitys auttaa pitämään hormin kuivana tiivistäen katon ja piipun liitoksen.

Kattokulman palvelut eivät rajoitu vain piipunpellityksiin. Tarjoamme myös muita kattotöitä, kuten kattoremontteja, kattohuoltoja ja katon korjauksia. Kattoremontin yhteydessä kannattaa teettää piipunpellitys.

Kattokulma on tunnettu luotettavasta ja ammattitaitoisesta palvelustaan. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka ovat arvostaneet erityisesti työmme korkeaa laatua ja kestäviä lopputuloksia.

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota yhteyttä Kattokulmaan, kun tarvitset laadukasta ja ammattitaitoista piipunpellityspalvelua Lahdessa.

Lyhyesti mitä olemme tehneet

;

©Copyright 2024

https://www.nivankattokulma.fi