Logo.fi

Kattotyöt alusta loppuun

Meiltä saat laadukkaat kattotyöt jokaisen tarpeeseen

Toteutamme kaikki alkaen aidosta konesaumakatoista erilaisiin profiilikattoihin sekä niiden piipunpellityksiin yms. Saat työllesi aina laatutakuun. Lue lisää, mitä teemme ja miten homma etenee!

kattotyot

Sisällysluettelo

Nivan Kattokulma -palvelut

Tarjoamme kaikki tarvitsemasi palvelut rakennuksesi pelti- ja kattotöihin huolellisesti ja vuosien ammattitaidolla tehtynä. Oletpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa, Nivan Kattokulma on oikea osoite sinulle.

Meiltä löydät monipuolisesti tuotteita ja palveluita erilaisille katoille. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita, ja kestävät käytössä pitkään. Tarjoamme myös useita eri värivaihtoehtoja.

20150308_105135 1.png

Pelti- ja muut kattotyöt paikallisesti asennettuna

Kauttamme saat kaikki tarvittavat pelti- sekä muut kattotyöt. Toimimme Lahden alueella, ja saat kaiken kätevästi paikallisesti asennettuna. Työskentelemme aina ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Tekemämme työt saat aina kahden vuoden laatutakuulla. Työskentelemme aina RT-kortiston mukaisesti, kaikkia säädöksiä noudattaen. Voit olla huoletta ja varma, että työt hoituvat meidän kauttamme laadukkaasti ja kestävästi.

piippu2.png

Piipunpellitykset

Piipunpellitys on kattosi kriittisin kohta, monesti katto vuotaa juuri piipun juuresta tai läpiviennistä. Pellitys suojaa myös piippua rapautumiselta.. Eristyisesti juuripellit ohjaavat veden tarpeeksi kauas piipusta, jolloin vesi ei pääse piipun juuresta kattorakenteisiin aiheuttamaan kosteusvaurioita.

Teemme piipunpellitykset eri kattomateriaaleille ottamalla huomioon talosi erityispiirteet. Kauttamme saat pelti-, tiili- ja huopa- sekä muiden kattotyyppien pellitykset mittatilaustyönä.

2015-03-02 20.12.04.jpg

Peltilistoitukset

Teemme asiantuntemuksella kaikki peltilistoitukset erilaisiin rakennuksiin. Varmistamme, että listoitukset ovat oikein mitoitettu ja kuhunkin käyttötarkoitukseen oikeasta materiaalista. Valikoimastamme saat myös erikoislistat, kuten esimerkiksi rosterit ja alumiinipellit.

Kynnyspellit

Meiltä saat laadukkaat kynnyspellit erilaisiin tiloihin. Käytämme paksuja stucco- ja turkkipeltejä. Alumiinista valmistetut kynnyspellit ovat kestäviä, ja ne soveltuvat kovaankin käyttöön.

Vesipellit

Ikkunoiden vesipeltien tehtävänä on johtaa ikkunasta valuva vesi pois. Niiden kunnosta huolehtiminen onkin siksi erittäin tärkeää. Kanttaamme vesipellit PVDF 0,6 maalipinnoitetusta teräksestä, jota käytetään myös isoissa kerrostalokohteissa.

Jos vesipeltejä ei ole mitoitettu oikein tai sen on kittaukset ovat päässeet hilseilemään, pahimmassa tapauksessa vesi voi vuotaa ikkunakarmin sisään. Tästä voi taas seurata seinäeristeiden kastumista ja muita kosteusongelmia. Siitä syystä vesipellit kannattaa ajoissa vaihtaa uusiin tarpeen mukaan.

Voit hankkia meiltä erilaiset vesipellit RT-kortiston mukaisesti mitoitettuina ja asennettuina.

Räystäslistat

Valikoimistamme löytyvät myös erilaiset räystäslistat katoille. Räystäslistat ohjaavat katolla veden sadevesikouruun. Räystäslistalla ehkäistään, että vesi ei pääse lahottamaan otsalautoja.

Hyödyllisten ominaisuuksiensa lisäksi räystäslistat myös antavat katolle viimeistellyn ulkonäön. Meiltä löytyy räystäslistoista laaja värivalikoima, jotta voit löytää juuri sinun kattoosi ja taloosi parhaiten sopivat listat.

Kattoturvatuotteet

Tarjoamme myös kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet rakennukseesi. Turvallisuuteen on tärkeää kiinnittää huomiota katolla liikuttaessa, sillä viime kädessä talon omistajan vastuulla on aina huolehtia sen turvallisuudesta. Kattoturvatuotteet tekevät katolla liikkumisesta turvallisempaa.

Esimerkiksi katon korjaustyöt edellyttävät turvallista nousemista katolle. Ylös katolle voi olla tarpeen nousta myös esimerkiksi lumen tai lehtien pudottamista varten. Myös nuohoojan on tärkeää voida nousta katolle ja työskennellä siellä turvallisesti. Rakennusmääräykset lisäksi velvoittavat järjestämään katkeamattoman ja tarkoituksenmukaisen kulkutien säännöllistä käyntiä edellyttäville kohteille katolla.

2016-10-04 05.14.45.jpg

Lumiesteet

Suomen pohjoinen ilmasto tarkoittaa usein myös runsaslumisia talvia. Siksi lumiesteet ovat tarpeellinen hankinta rakennusten katoille. Niiden avulla voidaan estää lumen putoaminen väärään aikaan ja väärään paikkaan.

Katolta putoava lumi voi aiheuttaa mittavia henkilö- tai omaisuusvahinkoja. Parhaiten näiltä vahingoilta vältytään sijoittamalla lumiesteet asianmukaisiin paikkoihin. Lumiesteitä onkin asiallista sijoittaa muun muassa kulkuväylien, sisäänkäyntien, lasten leikkipaikkojen sekä parkkipaikkojen kohdille. Rakennuksen sijaitessa aivan tontin reunalla on myös tällöin katolle asennettava lumiesteet.

Lumiesteet on suositeltavaa asentaa myös loiville katoille, ainakin sisäänkäyntien kohdille. Meiltä saat lumiesteet, jotka voidaan kiinnittää turvallisesti ja tukevasti eri kattomateriaaleille. Laatutakuulla voimme taata, että lumiesteet eivät lähde katolta irti.

Kattosillat

Kattosillat helpottavat esimerkiksi nuohoojan työtä ja erilaisten huoltotoimenpiteiden suorittamista. Ne toimivat jatkeena seinä- tai lapetikkaille ja tarjoavat säännösten mukaisen helppokulkuisen ja turvallisen kulkureitin katolla sijaitseville säännöllistä huoltoa vaativille kohteille. Kattosillat myös helpottavat esimerkiksi lumen pudottamista katolta.

Lisäksi kattosillat muodostavat tukevan alustan, jota pitkin katolla on mukava kulkea. Karhennettu pinta pitää liukkauden poissa kattosillalta kosteallakin kelillä. Reikäinen rakenne läpäisee hyvin lunta, jolloin kattosillan päälle ei pääse kerääntymään lumikerrosta.

tiilikatto.jpg

Seinätikkaat

Turvallinen nouseminen katolle käy seinätikkaita pitkin. Tarjoamme erilaiset seinätikkaat kilpailukykyiseen hintaan.

Seinätikkaat on suositeltavaa asentaa mahdollisuuksien mukaan talon päätyyn. Lappeen puolella tikkaat ovat alttiina lumen aiheuttamille vaurioille, ja ne vaativat erityistä huolenpitoa sekä puhdistusta talviaikaan.

Lapetikkaat

Osana kulkuyhteyksiä katon huoltokohteille toimivat myös lapetikkaat. Ne toimivat seinätikkaiden ja kattosiltojen jatkeena, ja mahdollistavat myös omalta osaltaan turvallisen liikkumisen katolla. Lapetikkailla kuljetaan aina lappeella ylöspäin, kun taas kattosillalla kulkusuunta on vaakatasossa.

Meiltä löydät tukevat ja turvalliset lapetikkaat erilaisille kattomateriaaleille. Tarjolla on myös eri värejä erilaisille katoille.

Peltitöiden hintaan vaikuttavia asioita

Suorittamiemme peltitöiden kustannuksiin vaikuttavat monet asiat, jotka on hyvä ottaa huomioon jo budjetointivaiheessa kattoremonttia tai uuden rakentamista suunniteltaessa.

Rakennuksen koolla on luonnollisesti väliä, sillä se vaikuttaa kappalemääriin ja juoksumetreihin. Myös eri materiaalit ovat eri hintaisia. Lisäksi materiaalin paksuus ja peltilistojen leikkausleveys ovat vaikuttavia tekijöitä.

Toimimme Lahden alueella, joten luonnollisesti kohteen etäisyys Lahdesta vaikuttaa työn kokonaiskustannuksiin. Huomioon tulee ottaa myös kohteessa tarvittavat mahdolliset pohjatyöt. Näiden lisäksi hintaan vaikuttaa myös asennuspaikka. Joutuuko kohteesen käyttämään nostinta tai muita telineitä.

Lyhyesti mitä olemme tehneet

;

©Copyright 2024

https://www.nivankattokulma.fi