Logo.fi

Keittiöremontit - suunnittelusta toteutukseen

Remonttimies, valmiina palvelemaan!

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset keittiöt. Aina Ikean keittiöistä muihin keittiövaihtoehtoihin. Jos tarvitset apua suunnitteluun, olemme apuna alusta lähtien.

keittioremontti

Sisällysluettelo

Nivan Kattokulma keittiöremonttipalvelut

Ajantasainen ja kodikas keittiö on kodin sydän. Se on myös investointi, joka palkitsee: toimivan keittiön ansiosta säästät sekä aikaa että energiaa.

Kaipaapa keittiösi sitten pientä päivitystä tai kokonaisvaltaisemman remontin, toteuttaminen kannattaa antaa ammattilaisten käsiin. Kun alueena on keittiöremontti Lahdessa, Kattokulma on kokenut ja luotettava valinta. Onnistunut keittiöremontti on monen asian summa, ja Kattokulman avulla voit olla varma siitä, että lopputulos vastaa toiveitasi.

Miten keittiöremontti etenee

Kattokulma on tukenasi koko keittiöremonttiin kuluvan prosessin, ensimmäisistä suunnitelmista loppusilaukseen saakka. Voit kääntyä puoleemme missä tahansa kysymyksissä, askarruttivatpa mieltäsi pienet yksityiskohdat tai suuret kokonaisuudet.

computerplan.pgn.jpg

Keittiöremontin suunnittelu

Suunnittelu on tärkein vaihe keittiöremonttia - ja usein myös hauskin! Yhteisessä suunnittelupalaverissa käymme läpi tarpeitasi ja toiveitasi. Huomioon kannattaa ottaa esimerkiksi se, millaisia mahdollisuuksia keittiötila tarjoaa ja millaisessa käytössä se päivittäin on. Jos kohteena keittiöremontti Lahdessa, Kattokulmalla on tarjota kokemuksellaan erilaisia näkemyksiä siitä, millaisia mahdollisuuksia nykykeittiöillä on.

Toiminnallisuuden lisäksi on tärkeää pohtia, millaista tunnelmaa keittiöltäsi toivot ja millaisia materiaalivalintoja suosit. Ammattilaisemme huolehtivat siitä, että toiveet ja realiteetit kohtaavat.

calculator.png

Laskemme tarjouksen, ja saat kiinteän hinnan

Kun lopullinen suunnitelma on selvillä, laskemme sinulle tarjouksen. Hinta on kiinteä, joten voit varautua remontin aiheuttamiin kuluihin ilman pelkoa piilokuluista tai ylimääräisistä kuluista. Se sisältää kaikki työvaiheet ja materiaalit. Meiltä saat tarvittaessa apua myös eri rahoitusvaihtoehtoja pohtiessasi.

Keittiöremontin vaiheet

Ammattitiimimme takaa, että keittiöremontti valmistuu ajallaan vaihe kerrallaan ja aikatauluista pidetään kiinni.

Mittaus ja keittiön tilaus

Onnistuneen keittiöremontin perusta on huolellinen ja perusteellinen mittaus. Mikäli mittauksessa tapahtuu virheitä, niiden oikaiseminen saattaa tulla kalliiksi. Palvelumme sisältää mittauksen, jolloin hankinnat ja remontin vaatimat toimenpiteet voidaan tilata ja toteuttaa juuri sinun keittiösi tarpeisiin. Keittiö tilataan suunnitelmien ja mittausten perusteella.

purku.png

Purku ja muut valmistelevat työt

Seuraava vaihe keittiöremontissa on vanhan keittiön purkaminen ja pohjatöiden tekeminen. Tässä remonttivaiheessa jätettä syntyy paljon. Huolehdimme muiden tilojen asianmukaisesta suojaamisesta sekä jätteen poiskuljetuksesta. Myös esimerkiksi putki- ja sähköpisteiden irrottaminen ja suojaaminen hoituvat turvallisesti osana valmistelutöitä.

Keittiön asennus

Kun valmistelutyöt on tehty huolella, keittiön asennus on nopeaa. Se voidaan aloittaa välittömästi välisiivouksen jälkeen pintojen ollessa valmiita. Asennuksessa varmistetaan mitat ja tehdään kalusteisiin tarvittavat aukot muun muassa vesiputkille. Huolehdimme myös siitä, että putki- ja vesiasennustyöt tehdään ammattimaisesti, jolloin vältytään mahdollisilta vioilta ja onnettomuuksilta, kun keittiö on käytössä.

kt1.JPG

Viimeistelytyöt

Remontin päättävät viimeistelytyöt, joiden avulla keittiölle varmistetaan huoliteltu ilme ja varmistetaan, että se vastaa pienintäkin yksityiskohtaa myöten suunnitelmia. Huolelliset laatoitus-, saumaus- ja silikonityöt sekä muu viimeistely luovat loppusilauksen.

Työn vastaanottaminen ja takuu

Kun keittiöremontti on valmis, prosessin kulku käydään yhdessä läpi päätöspalaverissa. Näin varmistetaan asiakastyytyväisyys kaikilta osin. Valmiille keittiölle on myös takuu, jonka ansiosta mahdolliset myöhemmin ilmenevät viat on mahdollista korjata välittömästi.

Hanki kotitalousvähennys

Kannattaa muistaa, että ammattilaisen suorittamasta keittiöremontista voi hyötyä kotitalousvähennyksen avulla. Tällä tarkoitetaan tuntuvaa verohelpotusta, joka toteutuu veronpalautuksen muodossa, mikäli olet maksanut oikean määrän veroja kyseisenä verovuonna. Kotitalousvähennystä voit hakea heti, kun keittiöremontin maksu on suoritettu.

Keittiöremontin hinnan määräytyminen

Keittiöremontti on mahdollista toteuttaa monen hintaisena, ja kiinteä hinta lasketaan jo ennen remontin aloittamista. Hintaan vaikuttavat monet tekijät, joten lopullista hintaa on mahdollista säätää henkilökohtaiseen budjettiin parhaiten sopivaksi.

Hinta määräytyy muun muassa sen mukaan, millaisia materiaaleja ja mekanismeja keittiöön on valittu sekä kuinka paljon kodinkoneita uusitaan ja lisävarusteita päädytään hankkimaan. Merkittävää on myös se, millainen on keittiön vanhojen runkojen kunto ja missä määrin runkoja uusitaan. Kokonaiskustannuksiin lasketaan mukaan myös työn osuus koko remontin osalta.

Kotitalousvähennys keittiöremontti

Keittiöremontin kuluja voidaan hyvittää verotuksessa omalla ilmoituksella kaikista keittiöremontin töistä. Vähennyksen voi tehdä helposti veroilmoitukseen, eikä kuitteja tarvita tositteeksi.

Maksimimäärä kotitaloushyvitykselle on vuonna 2023 henkilöä kohden 2250 euroa. Koska vähennys on henkilökohtainen, kumpikin puoliso voi tehdä sen erikseen, jolloin yhteisvähennys on vuoden aikana 4500 euroa. Tästä vähennetään sadan euron suuruinen omavastuu.

Lyhyesti mitä olemme tehneet

;

©Copyright 2024

https://www.nivankattokulma.fi