Logo.fi

Ulkomaalaus Lahti - Ammattitaitoista Maalauspalvelua

Ulkomaalaus Lahdessa - Laatua Jokaiseen Rakennukseen

Tarjoamme laadukasta ulkomaalausta Lahdessa. Olipa kyseessä uuden rakennuksen ulkomaalaus tai vanhan päivitys, meidän kokeneet maalarimme huolehtivat työstä alusta loppuun.

ulkomaalaus

Yli kymmenen vuotta rakennusurakointia

Kattokulma on luotettava ja kokenut remonttiyritys, joka tarjoaa laadukkaita ulkomaalauspalveluita Lahden alueella. Käytämme aina parhaita maaleja ja materiaaleja, jotka on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden vaihtelevat sääolosuhteet.

Tarjoamme laadukkaita maalaustöitä

Ulkomaalauspalvelumme sisältävät kaiken tarvittavan, kuten esikäsittelyn, maalauksen ja jälkikäsittelyn. Käytössämme on nykyaikainen kalusto, joten pystymme suorittamaan myös korkeanpaikan maalaukset vaivattomasti.

Julkisivunmaalaus maalaus ei ainoastaan paranna ulkonäköä, vaan se myös pidentää sen käyttöikää huomattavasti. Tarjoamme palvelumme avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään maalausprosessin aikana.

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota yhteyttä meihin rohkeasti, jos tarvitset ulkomaalauspalveluita Lahden alueella. Tulemme mielellämme paikan päälle tekemään ilmaisen arviokäynnin. Valitse Kattokulma – takaamme tyytyväisyytesi!

Lyhyesti mitä olemme tehneet

;

©Copyright 2024

https://www.nivankattokulma.fi